Digitaal stoplicht op het digibord

Digitaal stoplicht op het digibord

27 jan

Bijna iedere leerkracht in het basisonderwijs kent natuurlijk het stoplicht. Over de betekenis van de kleuren kun je natuurlijk blijven discussiƫren. Heb je voor jezelf duidelijk wat je van je leerlingen verwacht bij een van de drie kleuren, en ook je leerlingen weten dat, dan heb je met een stoplicht een prima instrument in handen voor succesvol klassenmanagement.

Nu leent een digibord zich natuurlijk bij uitstek voor het weergeven van een stoplicht aan de kinderen. Met behulp van onderstaand digitaal stoplicht weet je hele klas wat ze op een bepaald moment op je lesdag moeten doen. Handig aan dit stoplicht voor op het digibord is ook nog eens dat je eenvoudig per kleur kunt aangeven wat de kinderen moeten doen.

Wil je een schermvullend stoplicht op je digibord? Gebruik dan onderstaande link. Even F11 in een nieuw browservenster nadat je op de link hebt geklikt en je hele digibord is een digitaal stoplicht.

Link naar digitaal stoplicht.

Reageer op dit bericht

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>